Да се отървем от пролетната умора без лекарства!

https://zdravno.net/bolesti/da-se-otarvem-ot-proletnata-umora-bez-lekarstva/109564 Zdravno.net
Да се отървем от пролетната умора без лекарства!

Пролетната умора е проблем за много хора

Както при нея, така  и при есенната слабост, хората настиват.При това състояние има внезапна промяна на температурата. Една от най-честите симптоми за тези периоди е баналната настинка.

Но когато хората отделят секрет от носа си, когато навън е студено, това още не е симптом за разболяване. Причината да има секрет в носа е реакция на организма, като така затопляме носа си по естествен начин.Ако хремата е съпътствана с треска, също с възпалено гърло и кашлица, значи човек се разболява.

Според битуващото мнение неразположението, по време на пролетния сезон, е в резултат на недостиг на витамини.Но ако имаме нужда от витамини, това предизвиква някои определени болести, които трябва да сигнализират да се запълни витаминния дефицит.

Но само комплексът от витамини не е достатъчен, за да се отървем от пролетната настинка.

Ако човек развие недостиг на витамини е необходимо да си ги набавим. Но щом ни "повали" пролетната умора, само добавката на витамини не е достатъчна, за да подобрим състоянието си.Хората изпитват неразположение при смяна на сезоните, заради нервно изтощение.С настъпване на топлото време и разходките на открито подобряваме състоянието си.

Чистият въздух и физическите упражнения ни спомагат да се отървем от пролетната умора и да се чувстваме по-здрави.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.