Домашен лек чисти черния дроб като прахосмукачка

https://zdravno.net/bolesti/domashen-lek-chisti-cherniya-drob-kato-prahosmukachka/120079 Zdravno.net
Домашен лек чисти черния дроб като прахосмукачка

Безспорно черният дроб е много важен за здравето на организма

Ако черния дроб боледува, цялото тяло страда. Има различни методи за прочистване на този важен орган. Но има и домашни лекове, които вършат чудеса с него. Едно изпитано лекарство от народната медицина чисти черния дроб от мазнини, като с прахосмукачка.

Необходимите продукти не са скъпи, може да ги закупите във всяка магазинна мрежа. Но са много ефикасни.Природното лекарство се приготвя лесно в домашни условия.

За приготвянето му са необходими половин чаша стафиди, сокът от един лимон, чаша нарязано цвекло и две чаши вода.

Как се приготвя сместта?

Слагаме водата в тенджера и я оставяме на котлона да заври. След това добавяме цвеклото и стафидите. Изключваме котлона, щом сместта заври и захлупваме тенджерата с капака. Оставаме лекарството да престои четиридесет и пет минути до един час. Когато отварата изстине я  изсипваме в блендера  и добавяме прясно изцедения лимонов сок. Разбъркваме добре до пълното хомогенизиране и лекарството е готово за консумация.

Как се приема лекарството?Пие се по една водна чаша или 200 милилитра, два пъти дневно  и то на гладно-сутрин и на обяд. Лечението продължава от седмица до десет дни, като се прави почивка две седмици. След което може да повторите курса.

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.