Древна китайска рецепта чисти червата (Само с 3 съставки)

https://zdravno.net/bolesti/drevna-kitayska-recepta-chisti-chervata-samo-s-3-sastavki/122281 Zdravno.net
Древна китайска рецепта чисти червата (Само с 3 съставки)

Здравето на червата е изключително важно за здравето на целия ни организъм

В червата се натрупват токсини и шлаки, които трябва да се изчистят.С тази древна китайска рецепта може да го правите и в домашни условия.

Колкото по-рано вземете мерки и изчистите организма си, толкова е по-добре.Почистването се дели на три етапа. При първият етап не се вечеря в продължение на седмица.

Вместо обичайната храна, приемайте кисело мляко, сушени плодове, чай, трици или овесени ядки.

Киселото мляко не бива да надвишава половин кофичка, а плодовете да са около една шепа.Спецовете препоръчват да се пие чай, зелен, от джинджифил или от мента.

Вторият етап също е със срок от седем дни. Трябва да си изберем два дни от седмицата, когато трябва да консумираме един килограм зелени ябълки.През периодът се пие много чай и вода.

Денят преди основното пречистване се пие само чай.За да се направи лекарството за пречистване ни е необходимо рициново масло.

На всеки килограм телесно тегло се полага по един милилитър масло.Загрява се на водна баня и се прибавя лимонов сок в съотношение 2:1.

Накрая се добавя супена лъжица чист джинджифилов сок.Отварата се изпива в рамките на половин до един час и след това се изпива чаша топла вода. Този ден се приема по-лека, немазна храна.

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.