Хирурзите алармират: Тази напитка е истинска отрова за тялото!

https://zdravno.net/bolesti/hirurzite-alarmirat-tazi-napitka-e-istinska-otrova-za-tyaloto/125922 Zdravno.net
Хирурзите алармират: Тази напитка е истинска отрова за тялото!

Една напитка е безпощадна отрова за всички органи и системи в тялото

Тя е отрова, която съсипва организма, твърди хирургът, д-р Александър Умнов.По думите на специалиста популярният алкохол е най-вреден от всички останали висококонцентрирани питиета.

Водката се състои от филтрирана смес от етилов алкохол и вода. Същата е ужасна отрова, която поразява всяка клетка в тялото, органите и системите ни.

Тя поразява всичко в тялото ни и по  думите на експертите тези, които често пият водка, рядко доживяват 50-годишна възраст.

Според експертите водката провокира развитието на панкреатит, при който тъканта на панкреаса постепенно умира.Нарушаване на функцията на този орган провокира развитието на диабет.

Водката е канцероген, защото често влиза в контакт с клетките  и те мутират.Честата употреба на водка води до рак на стомаха, до панкреатит, увеличава се риска от болести на стомаха, както и на трайно увреждане на черния дроб.

Поради промени в хормоналните нива, при консумацията на водка, алкохолиците по-често страдат от рак на гениталиите, алармират спецовете.

Източник: Здраве. то

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.