Китайската пневмония била вариант на Ковид-19? (Подробности)

https://zdravno.net/bolesti/kitayskata-pnevmoniya-bila-variant-na-kovid-19-podrobnosti/124095 Zdravno.net
Китайската пневмония била вариант на Ковид-19? (Подробности)

Мистериозната китайска пневмония изправи на нокти целия свят

Човечеството тръпне новата зараза да не се превърне в пандемия и отново да парализира държавите. Но учените направиха сензационно откритие.

По думите на д-р Гарет Най китайската зараза, уплашила света, всъщност е нова мутация на познатия Ковид-19.

Увеличението на китайската пневмония се превърна в глобален проблем през последните седмици.

Това накара много страни, включително и Америка,  да приемат ограничения за пътуване до Китай.

Националната здравна служба в Китай също предупреди, че разпространението на няколко патогена може да се превърне в голяма епидемия тази зима и през следващата пролет.

Странният неиндефициран вирус причинява паника от седмици в Китай и държи в напрежение света. Хората са силно притеснени от нова зараза, която да обхване света и да причини много поразии.

Вирусът вече достигна в Европа, Дания и Нидерландия, където има много случаи на заболели, а Световната здравна организация (СЗО) е в пълна готовност.

Пред  в. Дейли Стар д-р Гарет подчерта, че в Китай се наблюдава скок на респираторните заболявания, най-вече сред децата.

Но най-важното е, че това не е нова болест, както беше при коронавирусната инфекция. Това е вариант на Ковид, за който вече знаем.

И е една комбинация от вируси и бактерии, които ни поразяват. А телата ни се опитват да се справят успешно със заразата, след като години наред в света „цареше“ Ковид ограниченията, твърди лекарят.

Източник: Ретро

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.