Кои храни да не консумирате, щом прехвърлите 30!

https://zdravno.net/bolesti/koi-hrani-da-ne-konsumirate-shtom-prehvarlite-30/112609 Zdravno.net
Кои храни да не консумирате, щом прехвърлите 30!

Има храни, които не бива да не присъстват в менюто ви, щом прехвърлите 30

С течение на времето тялото ни забавя оборотите на метаболизъма. Затова трябва да сме много внимателни към хранителния си режим.

След като премине определена възраст, тялото ни по-бавно се справя с обработването на определи храни. Това забавяне води до натрупване на излишни килограми, също и до образуване на бръчки по лицето ни.

Спецовете съветват какви продукти не бива да хапвате, щом минете 30-годишна възраст.

Враг номер едно, след тази възраст, е захарта.Тя има способността да разгражда връзките на колагена и на еластина.Всичко това причинява бръчки по лицето и загуба на еластичността на кожата.

Другите продукти, които не бива да се консумират е  белия хляб, както и всички продукти, направени с бяло брашно.

Те причиняват натрупване на излишни килограми.Сладките напитки също са опасни. Дори и диетичните питиета, защото съдържат вредни подсладители.

Те могат да ни причинят сериозни сърдечни проблеми. Не бива да се прекалява и с тестените изделия.Те са богати на глутен и  след определена възраст този продукт се усвоява доста по-трудно.

Сладкарските изделия е също добре да се откажат. Те са съставени от захари, мазнини и доста добавки. Всичко това вреди на здравето. По-добре е да си направите домашно сладко.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.