Кои храни съдържат витамин В17-убиец на рака?

https://zdravno.net/bolesti/koi-hrani-sadarzhat-vitamin-v17-ubiec-na-raka/113255 Zdravno.net
Кои храни съдържат витамин В17-убиец на рака?

Доказано витамин В17 унищожава раковите клетки

Неговата формула е глюкоза и циановодород.А витаминът в най-голямо количество се среща в костилките на кайсиите. В ядрата на кайсиевите ядки захарта е заобиколена от цианид.Ракът консумира захарта и освобождава цианида, който навлиза в раковата клетка и я унищожава.Ако приемате адекватна доза витамин В17, но консумирате твърде много захар, положителните свойства може и да намалеят.Ето защо като се започне терапията, трябва да се намали консумацията на захар.

Ако не може да си купите витамин В17 или амигдалин от аптеката, може да го намерите и в други храни, освен в кайсиевите ядки. Има го още в покълнатата пшеница и елдата.В преработените зърнени култури също, защото издържа на висока термична обработка.

Семената на малините и къпините също съдържат този ценен витамин.В семената на ябълките също се намира, затова ги хапвайте със семената, съветват спецовете.

Най-много амигдалин или витамин В17 се среща в семките на кайсии, череши и сливи.Горчивите бадеми също, семките на ябълките и крушите, сушените плодове, боровинките, също така елдата, къпината, стафидите, както и в зеления грах.

В тази връзка експертите препоръчват някои от плодовете да ги хапваме заедно със семената, за да може да се предпазим от онкологични заболявания.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.