Най-силната кръвна група пази сърцето, мозъка и психиката ни

https://zdravno.net/bolesti/nay-silnata-kravna-grupa-pazi-sarceto-mozaka-i-psihikata-ni/128738 Zdravno.net
Най-силната кръвна група пази сърцето, мозъка и психиката ни

Доказано е, че кръвната група има връзка с редица болести

Каквато връзка има групата на кръвта ни с нашата с@ксуалност, характер, производителност и дори продължителност на живота.

Но спецовете са направили още една стъпка напред в науката. И тя е да открият „най-силната група“ сред всички останали кръвни групи.

Хората, които притежават тази кръвна група са по-устойчиви на различни заболявания, на болести на сърцето, мозъка, така и на кръвоносните съдове.

В добавка са силни и активни до дълбока старост, като запазват паметта си дълго време.

Експертите твърдят, че именно съхраняването на здравето на мозъка, на сърцето и на кръвоносните съдове ни правят жизнени и активни до дълбока старост.

Хората с тази кръвна група не са изложите на риск от инфаркт и инсулт. Знаем, че мозъчният и  сърдечен удар са сред причините за най-голяма смъртност в света.

Късметлиите са хора, които имат първата кръвна група или О-та. По думите на експертите тази кръвна група е с ниска коагулация. Това е добре, защото се намалява натоварването на сърцето и на мозъка.

И още една радостна новина за носителите на тази кръвна група. Те са по-малко склонни да боледуват от психични заболявания.

Източник: Здраве.то

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.