Непретенциозна билка премахва шума в ушите

https://zdravno.net/bolesti/nepretenciozna-bilka-premahva-shuma-v-ushite/46905 Zdravno.net
Непретенциозна билка премахва шума в ушите

Шумът в ушите или главата са често срещан проблем

Това заболяване е сложно, а причините може да са много.

Но най-честите признаци за шума или за кънтенето в ушите и главата е скрелоза на съдовете на мозъка. От това заболяване най-често страдат хората с високо кръвно налягане.

Друга причини за това неприятно състояние може да е в резултат от нараняване в областта на главата или шията.Причина може да е нарушение на слуховата мембрана или някаква инфекция в средното ухо.

В резултат концентрацията пада, паметта се нарушава, сънят също се нарушава. Дори възможността да си починем спокойно може да е нарушена.

Но освен традиционните лекарства, за този проблем може да ни помогне и народната медицина. Има една непретенциозна билка, която е в състояние да ни спаси от неприятната ситуация. И това е обикновената овчарска торбичка.

Какво е необходимо за лекарството? Взима се по една малка лъжичка от смлени листа на билката. Вечерта се залива с чаша преварена или изворна вода. Отварата престоява през нощта и на другата сутрин илачът е напълно готов.

Как се приема?

Взимат се по една или две големи лъжици от настройката. Това трябва да се случва четири пъти през целия ден, но винаги на гладен стомах, тридесетина минути преди хранене.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.