Онколог: Този симптом, два часа след хранене, разкрива рак

https://zdravno.net/bolesti/onkolog-tozi-simptom-dva-chasa-sled-hranene-razkriva-rak/116562 Zdravno.net
Онколог: Този симптом, два часа след хранене, разкрива рак

Има няколко предупредителни симптома, които разкриват злокачествените процеси в тялото ни

Това заяви хирургът онколог Иван Карасев. По думите му с всяка изминала година вероятността да се разболеем от рак се увеличава. И на базата на практиката лекарят твърди, че начина на живот кара появата на рак да се случи на възраст и то под 40 годишна възраст.

По думите му човешкия ресурс не е безграничен. Хората се държат до към 30 годишната си възраст, след което се появяват болки на различни места по тялото ни.

Онкологичните заболявания се провокират от начина ни на живот. Защото не спим достатъчно, ядем по-лесните неща и то всичко, без да обръщаме внимание на съставките. Освен това пием спиртни напитки, пушим цигари, за да намалим нивото на стреса, а ние всъщност го увеличаваме.

Освен това кавгите също провокират появата на онкологични болести. И всичкия този ресурс взимаме от тялото си.

Но най-показателният аргумент, че в тялото се случват някакви опасни процеси, е болката.Ако храненето е провокирано от дискомфорт, трябва да се провери стомашно-чревния тракт. Не става въпрос само за гадене и болка по време на хранене, а и за неприятни усещания няколко часа след хранене.Освен това може да се получи необичайно висока температура за седмица или по-дълъг период от време, рязко отслабване, увеличаване на лимфните възли и други подутини по тялото ни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.