Откриха огромната полза от мързелуването!Изненадата е шокираща

https://zdravno.net/bolesti/otkriha-ogromnata-polza-ot-marzeluvanetoiznenadata-e-shokirashta/116051 Zdravno.net
Откриха огромната полза от мързелуването!Изненадата е шокираща

Всеки хули мързеливите хора

Е, след това проучване нещата може да се изместят в различна посока.

Екип от американски учени са стигнали до следните резултати, след обширно изследване. Установили са, че мързелуването е признак на интелигентност.

Откритията на експертите разкриват, че хората с по-голям коефициент на интелигентност се отегчават по-трудно, ако трябва да размишляват по-дълго време.

Освен това резултатите от проучването доказали, че мислителите са значително по-малко активни от останалите, които не прекарват толкова дълго време в размисъл.

Но през почивните дни резултатите и на двете групи, на които били разделени участниците в експеримента, били почти идентични.

По думите на спецовете хората, които не се определят като мислители, по-бързо се отегчават, ако трябва да прекарват времето в размисъл. И заради това те запълват времето с физически действия.

Но едновременно с това определените като по-мързеливи хора могат да усетят негативните последния от заседналия си начин на живот.

Важно е да се знае, че по-вглъбените хора могат да усетят бързо или по-точно да осъзнаят, че водят по-малко активен живот.Затова, независимо, че са по-малко активни, те могат да осъзнаят последствията, ако не се движат или не спортуват достатъчно. За всичко това, както и за стремежа да се хранят здравословно, им помага най-вече по-високия интелект.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.