С това масло целулитът остава само спомен!

https://zdravno.net/bolesti/s-tova-maslo-celulitat-ostava-samo-spomen/139260 Zdravno.net
С това масло целулитът остава само спомен!

Това масло е вълшебно и подобрява значително състоянието на кожата

То действа на текстурата й  и значително намалява пораженията от целулита. Кокосовото масло помага на кожата по няколко начина.

Кокосовото масло отлично хидратира кожата. Добре овлажнената кожа става по-гладка и еластична и това намалява целулита.

Масажите с кокосово масло подобряват кръвообращението в зоните с целулит. Това подобрява доставката на хранителни вещества и изчиства от токсините на кожата и подкожната тъкан.

И видимо подобрява текстурата на кожата.

Кокосовото масло притежава и противовъзпалителни свойства. То действа на зоните с възпаление  и намалява следите от целулит.

При масаж с кокосово масло го загряваме предварително, за да стане течно. Може да прибавим и малко капки от етерични масла, като такива от грейпфрут, розмарин или хвойна.

Преди това може да започнем с четка за сухо четкане на кожата. Така се подобрява кръвообращението и се почистват мъртвите клетки.

После нанасяме кокосовото масло на проблемните зони, като бедра, ханш, по корема и другаде.

Масажът започваме с леки кръгови движения, обратни на часовниковата стрелка, като постепенно увеличаваме натиска.

С палците правим по-дълбок масаж.Движенията продължават нагоре, към сърцето.Всяка зона трябва да масажираме поне 5-10 минути.

Когато приключите масажа, изчакайте маслото да попие. Излишното количество може да попием с хавлиена кърпа или хартия.За по-добри резултати масажът се прави 3-4 пъти в седмицата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.