Спазвате ли тези съвети, дълголетието ви е гарантирано

https://zdravno.net/bolesti/spazvate-li-tezi-saveti-dalgoletieto-vi-e-garantirano/111073 Zdravno.net
Спазвате ли тези съвети, дълголетието ви е гарантирано

Всеки иска да живее по-дълго, но и да е пълноценен до старините си

Има няколко съвета от спецове, които съветват как да стигнете до дълги години пълноценен живот. Те не изискват много средства, но гарантирано работят.Един от тях е по-често да ползвате стълбите, вместо асансьора. В това движение по стълбите участват всички органи, движението влияе благоприятно и на кръвообращението.

Експертите препоръчват, в тази връзка, да работим изправено. Или по възможност с изправен гръб, което също гарантира дълги години живот.Ключът към успеха е да се излезе от зоната на комфорта.

Другата препоръка е да се храним, колкото е възможно с повече домашно приготвена храна. И по-малко да се храним по заведения, както и с преработени храни.За да живеете по-дълго и да се радвате на живота е добре да се ограничи приема на болкоуспокояващи лекарства.

Другото условие за дълъг живот е  по-малко да използваме електрониката.Освен това да се движим повече на чист и свеж въздух, както и да си правим екскурзии до планината. Работата на село, в градината, на вилата, също увеличава годините живот и ни правят пълноценни и жизнени. Стресът също влияе отрицателно, затова бъдете положително настроени и се срещайте с открити и жизнерадостни хора.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.