Тази вълшебна напитка отдалечава от нас целулитът

https://zdravno.net/bolesti/tazi-valshebna-napitka-otdalechava-ot-nas-celulitat/122055 Zdravno.net
Тази вълшебна напитка отдалечава от нас целулитът

Един от най-големите страхове на дамите е целулитът

Почти всички жени, рано или късно, ги спохожда този проблем. Все още няма дългосрочно справяне с него.Целулитът  е промяна на повърхността на кожата, като й придава така наречената портокалова кожа. Това  е заболяване на човешката мастна тъкан, както и на кожата.

Можем да го намалим, като включваме различни храни в менюто си. Успешно се „борят“ с портокаловата кожа портокалът, грейпфрутът, лимонът, също така джинджифилът, както канелата и розмаринът.

Това са природни лекове, които намаляват видимостта на целулита и подобряват състоянието на кожата.Те стимулират обмяната на кръвта, извеждат токсините и вредните вещества от тялото, които причиняват целулит.

Тези храни намаляват възпалението на тъканите и премахват задържането на течностите, които причиняват това състояние.

За да се спасите от целулита или да намалите видимостта на така наречената портокалова кожа, пийте от тази напитка всеки ден.

За да направите вълшебната течност са ви необходими сок от един грейпфрут, сокът от два портокала и сокът от половин лимон. Трябва ни още петдесетина грама настърган корен от джинджифил, две щипки канела и една щипка розмарин.

Всички съставки се смесват в блендер и се изпиват веднага.За предпочитане е напитката да се изпива сутрин, на гладно, преди сутрешното кафе.В добавка хранете се здравословно, спортувайте, избягвайте сладките и тестени храни, съветват експертите.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.