Тези симптоми издават, че имате сериозен проблем с белите дробове

https://zdravno.net/bolesti/tezi-simptomi-izdavat-che-imate-seriozen-problem-s-belite-drobove/115968 Zdravno.net
Тези симптоми издават, че имате сериозен проблем с белите дробове

Здравето на белите дробове е важно

При най-изненадващите симптоми, трябва да обърнете внимание на тези органи. Някои не са важни, но други признаци може да спасят живота ви.

Посочен е  като рядък признак, но трябва сериозно да му обърнете внимание. Такива са болките по гърба, раменете или дори по гърдите. Те може да алармират за рак на белите дробове.

И ако това онкологично заболяване се открие на един ранен етап, може да се излекува, без да застрашава живота.

Особено ако болката трае по-дълго време, по-силна е и продължава повече от обичайните неразположения  и болки в гърба. Съветът на експертите, в този случай е, веднага да потърсите незабавна медицинска помощ.

Другият симптом е кашлицата. Тя може да е предизвикана от обикновена настинка. Но щом е остра и продължителна, може да показва различни болести, също така и опасния рак на белите дробове.

Такава кашлица може да се комбинира и с кашлица с кръв и тогава е наистина много опасна. Друг признак е  задухът. Може да се причини от различни сърдечни или белодробни болести. Такива са астма или различни алергии.Ако чувствате непрекъснато умора, дори след сън, имате упорита кашлица, която не минава, както и липса на апетит, може да страдате от сериозна болест.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.