Все повече жени я искат: Какво означава операцията на Пепеляшка?

https://zdravno.net/bolesti/vse-poveche-zheni-ya-iskat-kakvo-oznachava-operaciyata-na-pepelyashka/122009 Zdravno.net
Все повече жени я искат: Какво означава операцията на Пепеляшка?

Не винаги външния вид ни харесва

Сега има модерни методи, с които можем да „поправим“ грешките на природата. Гримът и дрехите умело прикриват някои дефекти, но в последните години все повече навлиза и пластичната хирургия.

В последно време се появи понятието „операцията на Пепеляшка“. Какво представлява тя  и защо жените все по-често я пожелават?

Тази процедура разрешава естетични, както и функционални проблеми на ходилата. Прилага се при нокти, които растат странно, при кокалчета на пръстите на краката,

при широки стъпала, изкривени пръсти, също така и при други проблеми с краката или стъпалата. Тази манипулация набира все по-голяма популярност сред жените.

Голяма част от дамите имат проблеми с краката или стъпалата, сочи ново проучване на американските специалисти.Голяма част от проблемите им са естетични. Затова жените чувстват неудобство с краката си винаги,често или понякога.

Макара да се смята, че стъпалата са генетично оформени и не се променят, сега естетичните процедури може да ги моделират донякъде.

Като особен интерес проявят най-вече от нежния пол.Операцията на краката са много специфични, затова тези процедури се извършват от ортопедичните хирурзи, а не от пластичните.

Тези манипулации коригират най-вече костни и ставни деформации, които често са много болезнени. Но все пак не могат да стават чудеса, предупреждават лекарите.

Източник: Здраве.то

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.