За хора с рядката АВ-: Ето какви са хората с тази кръвна група!

https://zdravno.net/bolesti/za-hora-s-ryadkata-av-eto-kakvi-sa-horata-s-tazi-kravna-grupa/125927 Zdravno.net
За хора с рядката АВ-: Ето какви са хората с тази кръвна група!

Японски учени откриха нещо много интересно за хората с рядката кръвна група АВ-(отрицателна)

Тя е четвъртата кръвна група. Спецовете от Страната на изгряващото слънце откриха интересен паралел между кръвната група и характера на човека. По думите им той  е в тясна зависимост от групата на кръвта им.

Известно е, че кръвна група АВ отрицателна е най-рядко срещаната сред останалите. Според проучването на японските учени хората, които са с тази кръвна група са сред най-уравновесените и спокойните личности.

Притежателите на тази рядка кръвна група също така идеално се адаптират към критични ситуации, защото умеят почти до съвършенство да сдържат емоциите си.

Хората с тази рядка група на кръвта освен това са доста рационални и имат навика да планират почти всичко в живота си. Но тези с кръвна група АВ отрицателна си имат и своите недостатъци.

В сравнение с хората от другите кръвни групи те са доста по-самокритични и нерешителни. Тези две качества им пречат доста да се изкачват по стълбицата на кариерата, за да достигнат високи лидерски качества.

Източник: Здраве. то

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.