Защо и как да почистваме кръвоносните съдове?(Рецептата)

https://zdravno.net/bolesti/zashto-i-kak-da-pochistvame-kravonosnite-sadovereceptata/119230 Zdravno.net
Защо и как да почистваме кръвоносните съдове?(Рецептата)

Кръвоносните съдове също трябва да се почистват редовно

Чистим си лицето, като го измиваме сутрин и вечер. Зъбите също си почистваме, като минимум ги измиваме по два пъти на ден. Но за вътрешните органи също трябва да полагаме грижи. Да ги почистваме редовно, иначе се затлачват с токсини и вредни вещества.

Освен това, щом не ги почистваме, с възрастта кръвоносните съдове стават по-нееластични, губят от тонуса си и се запушват заради високия холестерол или по други причини.

Това води до здравословни проблеми, като инфаркт или инсулт.За да не ни застигнат тези опасни болести, трябва да прочистваме кръвоносните си съдове, както си чистим лицето и тялото.

Не винаги самият организъм има ресурси сам да си прочисти кръвоносните съдове. Затова трябва да му помогнем и сами да си ги прочистваме.Така прочистваме паметта си и се спасяваме от опасни болести като алцхаймер, деменция, също така и от различни патологии на мозъка.

Иначе има опасност да ни застигнат сериозни заболявания.Прочистването на кръвоносните съдове се прави системно, всеки ден. И то продължително време. За тази цел експертите съветват всеки ден да се изяжда по една мандарина, щипка стафиди и три ореха. Като задължително се спазва редът, а лечението продължава до шест месеца.След приема не се хапва нищо друго 20 минути, след което се закусва.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.