Бръчки ли? С тази домашна маска вълшебството се случва

https://zdravno.net/narodna-medicina/brachki-li-s-tazi-domashna-maska-valshebstvoto-se-sluchva/123529 Zdravno.net
Бръчки ли? С тази домашна маска вълшебството се случва

Бръчките ужасяват всяка една жена

Но с възрастта неминуемо това се случва. Освен скъпи интервенции и маски за лице има една натурална, която всеки може да направи в дома си.

Тя буквално е вълшебна. Хидратира кожата, прави я мека и еластична,  и най-важното отдалечава годините от лицето ни. Елементарна е и всеки може да си я позволи, за да съхрани младостта си.

Какво ни трябва да приготвим тази маска? Необходимо е една голяма лъжица зехтин или бадемово масло, яйчен жълтък, малка лъжичка мед и две малки лъжички вазелин от аптеката.

Как се приготвя крема против бръчки? Слагаме вазелина в някакъв съд и  за около двадесетина секунди го загряваме в микровълновата печка.

След това прибавяме жълтъка, меда и зехтина и го разбъркваме много добре. Слагаме мехлема в кутийка и го съхраняваме на студено в хладилника.Взимате от него на върха на пръста и го нанасяме на лицето си.

Полагаме го с нежни, масажиращи движения. След около половин час премахваме крема с тампон, напоен във вода.Ако го използвате всеки ден получавате блестяща кожа, без бръчки.

Кремът изисква време, за да попие в кожата. Затова го нанасяйте два часа по-рано преди да си легнете.За да го използвате по-дълго време, съхранявайте го в хладилника.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.