Домашен еликсир се справя с грип, ангина, чисти черва и черен дроб

https://zdravno.net/narodna-medicina/domashen-eliksir-se-spravya-s-grip-angina-chisti-cherva-i-cheren-drob/114586 Zdravno.net
Домашен еликсир се справя с грип, ангина, чисти черва и черен дроб

Този домашен еликсир е направо вълшебен

Той може да се приготвя през цялата година и с него да се спасяваме превантивно. За приготвянето му са необходими портокал, джинджифил, чесън и мед.

Как се приготвя?

Взимаме един портокал и отрязваме капачето му. След това леко издълбаваме в сърцевината. След което ни трябва скилидка чесън, която нарязваме на ситно и слагаме в отвора. После следва джинджифила, като взимаме резен от него и също нарязваме на много ситно. И него слагаме в дупката.

Накрая слагаме една лъжичка мед.Разбъркваме внимателно съставките и ги оставяме да престоят така в портокала за два часа.След това изсипваме съдържанието в съда. После със сокоизтисквачка изстискваме и съдържанието на портокала и него прибавяме в съда.

Домашният еликсир внимателно да се дава на малки деца и на бременни, само след консултацията със специалист.

Може да се взима по една малка лъжичка след хранене един или два пъти на ден. Действа превантивно срещу грип, вирусни заболявания. Освен това домашното лекарство прочиства черния дроб, както и червата.Отразява се много добре на перисталтиката и подобрява здравето на организма като цяло.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.