Газираната вода срещу стареене на кожата на лицето

https://zdravno.net/narodna-medicina/gaziranata-voda-sreshtu-stareene-na-kozhata-na-liceto/115630 Zdravno.net
Газираната вода срещу стареене на кожата на лицето

Красотата цена няма

Какво ли не правим в името на красотата.Всеки иска да изглежда свеж и млад, да изглежда добре и да не му личат годините. Затова много е важно да поддържаме и да се грижим за кожата на лицето си.

Има всякакви начини да поддържаме перфектния си външен вид. Някои струват доста пари, други не са толкова традиционни и познати на широката общественост.

Една такава невероятна идея е банята с газирана вода.Методът е много лесен за изпълнение.В подходящ дълбок съд се изсипва газираната вода и лицето се потапя в тази своеобразна баня за около десетина-двадесет секунди. През това време не бива да дишате.

Според корейските специалисти газираната вода носи много и различни ползи за лицето.Една от тях е, че балончетата с газ почиства много добре кожата на лицето.

За суетните дами тази баня с газирана вода има ефект да изглажда и кожата. Стимулира кръвообращението и производството на колаген.

Този невероятен метод носи още много интересни ползи за кожата на лицето ни. Прави кожата доста по-стегната и намалява ширината на порите.

Обогатява я с микроелементи, като цинк, също така и магнезий.

Освен това банята с газираната вода стяга порите на кожата и премахва бактериите по нея.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.