Как да се отървем от кашлицата само за пет минути?(Топ лекарство)

https://zdravno.net/narodna-medicina/kak-da-se-otarvem-ot-kashlicata-samo-za-pet-minutitop-lekarstvo/123265 Zdravno.net
Как да се отървем от кашлицата само за пет минути?(Топ лекарство)

В сезонът на грипа и настинките сме

Често изпадаме в болестни състояния, които се приемат безхаберно от възрастните хора.Такива са опеделено настинката и грипните състояния, при които отиваме до аптеката, за да си вземем лекарства.

Кашлицата е рефлекс, при която бързо и с определен шум се изкарва въздух от дихателните пътища, заедно със секрет от бронхите или някакво чуждо тяло.Когато кашлим, най-често напъните идват от носа, фаринкса, ларинкса, трахеята и накрая бронхите.

Кашлицата при възрастните хора се разделя на остра и постоянна. Острата кашлица продължава до три седмици, а хроничната може да продължи  и до над четири.

Но има начини да се избавиме от тях не само с помощта на лекарствата, но и на една съставка. И това е подправката черен кимион. Според дедите ни той цери всички болести. С днешна дата много специалисти и доктори потвърждават правотата на това твърдение.

Черният кимион наистина е уникален и той лекува много болести. Рецептата е лесна за изпълнение, но много ефективна.

При тежка кашлица се взима една голяма лъжица масло от черен кимион  и се слага в устата. Държи се в продържение на пет минути, след което се изплюва. На дргата сутрин ще откриете, че кашлицата вече я няма.

Добре е също така да подишате масло от черен кимион, за да се нормализира работата на белите дробове.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.