Как да се подмладите и детоксикирате с ориз?(Рецептата)

https://zdravno.net/narodna-medicina/kak-da-se-podmladite-i-detoksikirate-s-orizreceptata/121484 Zdravno.net
Как да се подмладите и детоксикирате с ориз?(Рецептата)

Всеки иска дълго време да е млад и да бъде здрав

Има много начини да детоксикирате тялото си и да съхраните младостта си.Например със скъпоструващи процедури, специални храни и добавки, за да получите същия ефект.

Но има един лесен начин да го направите и то само и единствено с ориз.С негова помощ не само ще подмладите тялото си, но и ще изведете вредните токсини от него.

Той не само чисти вредните вещества от вашия организъм, но и носи още ползи за здравето. Оризът разрешава кожни проблеми, облекчава болката на ставите, подобрява тена и се грижи за цялостното здраве на тялото ни.

Ако искате да пречистите тялото си с ориз, трябва да го консумирате на гладно. Три часа след това не бива да хапвате нищо.

Как се приготвя рецептата? Вземете толкова лъжици ориз, колкото са годините ви. Изплакнете и го сложете в буркан.

След това сипете преварена вода догоре, затворете буркана и го сложете в хладилника.Сутринта излейте водата, вземете една лъжица отгоре, варете то за 3-4 минути без сол и го изяжте.

Не консумирайте нищо три часа след това.Останалият ориз отново се залива с преварена вода  и го оставете в хладилника. Правете процедурата, докато оризът свърши.Ефектът е невероятен.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.