Китайски метод за детоксикация на организма (Лесен, евтин и бърз)

https://zdravno.net/narodna-medicina/kitayski-metod-za-detoksikaciya-na-organizma-lesen-evtin-i-barz/114204 Zdravno.net
Китайски метод за детоксикация на организма (Лесен, евтин и бърз)

Знаем колко е важно да изчистваме организма си от вредни шлаки и токсини

Но освен със скъпи препарати, можем да го извършим евтино, бързо и лесно. Определено действа безотказно.

Според китайската медицина в краката са концентрирани много енергийни зони.Те са свързани с други органи в тялото ни и това се оказва влияние на работата и нормалната им функция.

Може да се излекуваме и да изчистим организма си без лекарства или скъпи процедури.Само и единствено с вани за крака.

Това може да се случи с китайски метод за детоксикация на организма.За целта ни е необходимо да си закупим около 500 милилитра кислородна вода, както и да вземем една голяма лъжица джинджифил на прах.

Каква е процедурата? Първо се налива кислородната вода в един съд и след това се слага джинджифила, като се разбърква добре.

След това потапяте краката си за около половин час.Процедурата се прави поне веднъж на седмицата. Ефектът е поразителен, като тялото се освобождава от вредните вещества и токсини.

Китайският метод за детоксикация носи още много ползи за организма. С него се подсилва сърцето, чистят се белите дробове, прочиства се черния дроб, също така се регулира високото кръвно налягане. С него се регулират и хормоните в тялото ни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.