Край на тъмните кръгове под очите! С тези прости методи

https://zdravno.net/narodna-medicina/kray-na-tamnite-kragove-pod-ochite-s-tezi-prosti-metodi/144954 Zdravno.net
Край на тъмните кръгове под очите! С тези прости методи

Тъмните кръгове под очите не са само дефект на кожата

Заради тях често изглеждаме по-уморени, отколкото сме в действителност.С тези прости домашни методи можем да се избавим от тях.

Ако кръвта не съдържа достатъчно кислород, често пигментацията под очите потъмнява. Срещу това се бори свежият въздух, за да се снабди кръвта с достатъчно кислород. В тази връзка разходките на чист въздух помагат много.

Срещу тъмните кръгове под очите помага и нежния масаж с бадемово масло. Те помагат на кръвообращението и маслото пази нежната кожа под очите от изсъхване.

5-6 капки розова вода се слагат на тампон и при затворени очи се правят нежни, масажни движения, като местото се потупва леко. Тампоните се оставят да престоят 15 минути върху очите, след което се изплакваме местото с хладка вода.

Картофите съдържат вода и поставени върху очите задържат влагата в кожата. Видимо изглаждат кожата и изравняват тена. Върху затворени очи се поставят шайби от картофи и престояват така 20 минути, за да действат.

Зеленият чай също помага срещу торбичките под очите. Съдържат много лечебни свойства, които действат на стресираната кожа. Те променят тена, намаляват отоците под очите и свиват кръвоносните съдове.Ефектът ще се почувства веднага.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.