Лекарство с две прости съставки чисти пигментните петна

https://zdravno.net/narodna-medicina/lekarstvo-s-dve-prosti-sastavki-chisti-pigmentnite-petna/124163 Zdravno.net
Лекарство с две прости съставки чисти пигментните петна

Пигментните петна ни загрозяват и мачкат самочувствието ни

Но има едно лекарство, което е съставено от прости съставки. Освен това е много икономично, а и ефикасно. Открито е от американския доктор Дуг Вилън.

За него са ни нужни само лучен сок и ябълков оцет.

Лукът е пълен с антиоксиданти, които парират действието на вредните свободни радикали. Ябълковият оцет е изграден от специфични киселини. Тяхната роля е да унищожават мъртвите клетки на кожата, също така стимулират образуването на нов, здрав слой кожа.

Как се приготвя лекарството?

Измиваме много добре лука, нарязваме го на парчета и го слагаме в блендера. Смиламе го до получаване на хомогенна смес. След това добяваме ябълковия оцет и отново завъртаме блендер до получаване на еднородно лекарство.

Оцетът и лукът трябва да са в равни количества.

Как се прилага?

С помощта на памуче взимаме от сместта и нанасяме вечер от него на петната, за около тридесетина минути. След това измиваме добре с вода. Сместта съхраняваме в стъклен съд, в хладилник, като го затваряме добре. Годността на лекарството е двадесетина дни.

При излизане от дома използвайте слънцезащитен крем. Преди да се лекувайте изпробвайте на кожата си дали нямате алергични реакции, съветват експертите.

След което може да се лекувате спокойно.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.