От аптеката на природата: С това лекарство упоритото високо кръвно се нормализира

https://zdravno.net/narodna-medicina/ot-aptekata-na-prirodata-s-tova-lekarstvo-uporitoto-visoko-kravno-se-normalizira/142698 Zdravno.net
От аптеката на природата: С това лекарство упоритото високо кръвно се нормализира

Нормализиране на нивата на кръвното налягане е в нашите ръце

Ключовете към здравето са здравословното хранене, движение и промяна начина на живот. Често хората подценяват повишените стойности на кръвното, защото дълго време не причиняват щети.Увреждане на сърдечно-.съдовата система започва постепенно, в рамките на 10-15 години.

Като спортувате и се движете редовно, тогава тренирате кръвоносните съдове.Кръвта започва да циркулира по-бързо и интензивно и това увеличава еластичността на съдовете.

Съществен фактор за намаляване на високото кръвно налягане е начина на живот. Стресът и липсата на сън са отрова за високото кръвно налягане. Лекарите препоръчват и  да се намали солта в яденето.

Но освен с лекарства има една рецепта от природата, която намалява високото кръвно налягане, без хапчета.

За целта трилитров буркан се пълни с 55-градусова домашна ракия. Добавяме по половин чаша изсушени шипкови плодчета, глог, черноплодна арония, кедрови ядки с черупката. Също няколко листа от мента, стръкче жълт кантарион и три стъбла мащерка с цветовете.

Затваряме буркана плътно и го оставяме да престои на тъмно 2 седмици. След това го прецеждаме, слягаме в бутилки и го съхраняваме в хладилник или на студено.

Приема се от лекарството по една супена лъжица сутрин и вечер преди хранене.Рецептата нормализира кръвното и то никога не се покачва.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.