Подуване на стомаха? Тази супер напитка ще ни помогне

https://zdravno.net/narodna-medicina/poduvane-na-stomaha-tazi-super-napitka-shte-ni-pomogne/141935 Zdravno.net
Подуване на стомаха? Тази супер напитка ще ни помогне

Подуването на стомаха ни причинява дискомфорт и болка

Но една известна напитка може да „стопира“ това неприятно състояние.И това е черния чай. Той съдържа флавоноиди, които могат да се справят с това състояние.

Според експертите черния чай може да помогне при подуване на стомаха, причинено от тревожност и при освобождаване на кортизол.

Черният чай с или без мляко се грижи за цялостното здраве на червата. Топла чаша от напитката може да се справи с подуването на стомаха.

Той подобрява състоянието на чревната микрофлора, като се намалява броя на полезните бактерии, които понижават подуването на стомаха.

Билковите отвари, като мента и джинджифил, също помагат при подуването на стомаха. Подуването обикновено изчезва след известно време.

При дамите може да се появи заради хормоналния цикъл. Но ако подуването продължи по-дълго време е добре да се обърнем към специалист.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.