Природна рецепта ни спасява от болки и камъни в жлъчката

https://zdravno.net/narodna-medicina/prirodna-recepta-ni-spasyava-ot-bolki-i-kamani-v-zhlachkata/142638 Zdravno.net
Природна рецепта ни спасява от болки и камъни в жлъчката

Камъните в жлъчката е едно от най-честите заболявания

Болестта стои редом до такива болести като патологии на сърдечно-съдовата система и диабета.

Камъните в жлъчката е патологично състояние, причинени във физикохимичните свойства на жлъчката и образуване на камъни в различни части на жлъчката и в жлъчния мехур.Основната проява е болка в дясно, под ребрата.

Според статистиката в Европа всяка година около пет милиона човека търсят помощ заради жлъчно-каменната болест.

Ако заболяването не се лекува, възникват патологични промени, хроничен възпалителен процес, както и нарушения на метаболизма на холестерола.

Камъни в жлъчката може да се образуват заради лошо храносмилане  и прекомерната консумация на храни, богати на холестерол.

Други причини са възпалителни процеси, метаболитни и ендокринни нарушения, също така наднорменото тегло  и родовата предразположеност.

Народна рецепта ни спасява от жлъчните колики и камъни. Взимаме по 20 г от следните билки-шишарки от хмел, репей, листа от бръшлян, листа от мента, корени и коренища от потайниче, стъбло и корени от обикновен пелин.

Взимат се три супени лъжици от сместа и се заливат с литър домашно червено вино или ябълков сок и се поставят на котлона да заври сместа. След като изстине се сага в термос.

Приема се по една голяма лъжица 8-9 пъти на ден.

Източник: Здрве.то,Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.