Рецепта на 3500 години лекува страховити болести

https://zdravno.net/narodna-medicina/recepta-na-3500-godini-lekuva-strahoviti-bolesti/115677 Zdravno.net
Рецепта на 3500 години лекува страховити болести

Рецепта на 3500 години лекува куп опасни заболявания

Тя  се намира в Библията, защото свещената книга е естествена фитоенциклопедия.

Рецептата е изключително проста, но е невероятно ефективна.За целта са ни необходими единствено маслинови листа и обикновена, чешмяна вода.

Листата на дървото на маслината съдържа вещество, който е изключително лечебен и ефективен компонент.Той действа срещу пневмония, туберкулоза, херпес,гонорея,хепатит, менингит, както и срещу грип. Все опасни и дори животозастрашаващи болести.

Но ползите от маслиновите листа не свършват дотук. Те лекуват още при опасни направяния, язва на стомаха, синдром на хроничната умора, енцефалит,малария. Действа успешно и срещу инфекция на пикочните пътища, атеросклероза, както и срещу дифтерит.

Какво ни е необходимо за лекарството?

Двадесетина броя здрави, но изсушени маслинови листа, както и три литра вода.

Начин на приготвяне:

Взима се съд с горещо вода и в него се поставят листата, като врат около  десетина минути.После се вадят от водата и готовият чай се оставя да изстине на стайна температура за около петнадесетина минути. Към чаят може да сложите лъжица мед или лимонов сок.

Пие се по няколко пъти на ден, в продължение на няколко седмици.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.