С тази домашна маска забравяте за „женските мустачки“

https://zdravno.net/narodna-medicina/s-tazi-domashna-maska-zabravyate-za-zhenskite-mustachki/137685 Zdravno.net
С тази домашна маска забравяте за „женските мустачки“

„Женските мустачки“ предизвикват дискомфорт у много жени

Мнозина предприемат мерки с депилация, други премахват окосмяването над горната устна с кола маска, трети с изрусяване. Други по-трайни методи са с лазерна епилация, но те са и по-скъпи. Избраният от вас метод трябва да зависи от това колко плътно е окосмяването, колко бързо растат космите и колко време искате да отделяте на тази процедура.

Има един сигурен, бърз и не толкова скъп метод, чрез домашна маска.

Процедурата  е не само ефективна, но и напълно безвредна. В нея основната съставка е индийската подправка куркумата.

Дори след първата процедура косъмчетата не изчезват напълно, но само частично. Гарантирано обаче след няколко сеанса те сами престават да растат. Ето какви съставки са необходими за маската.

Необходими са три супени лъжици мляко, две малки лъжички куркума, две супени лъжици оризово или пшенично брашно, както и половин чаена лъжичка сол.

Как се приготвя? Всички необходими съставки се смесват, разбъркват се много добре и се нанасят на проблемните зони.

Оставя се да престои двадесетина минути, след което се изтрива със салфетка или с кърпа. За да не изсъхне кожата се маже с хидратантен крем.

Ако маската се използва редовно, няма да имате повече „женски мустачки“, както и окосмявания по ръцете, лицето и краката.

Източник: Здраве.то, Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.