Само за 3 дни: Рецепта с магданоз ни прави по-слаби с 5 кг

https://zdravno.net/narodna-medicina/samo-za-3-dni-recepta-s-magdanoz-ni-pravi-po-slabi-s-5-kg/113671 Zdravno.net
Само за 3 дни: Рецепта с магданоз ни прави по-слаби с 5 кг

Лято е и всички копнеем за слабо и стройно тяло

Изнурителните тренировки, както и гладуването често не носят желаните резултати. Една рецепта с магданоз сбъдна мечтите на много дами у нас и в странство. По нея са луднали много жени, защото е лесна и наистина е ефективна.И тези,които са я  използвали твърдят, че са отслабнали с пет килограма само за три дни.

За целта ни трябва само магданоз.Тази вкусна подправка се използва много н българската кухня. Но много малко знаят, че тя е много полезна и за здравето ни. Защото умее да детоксикира тялото ни и затова загубата на излишните килограми са ни в „кърпа вързани“.

За целта необходими десет големи лъжици нарязан на ситно магданоз, както и литър вода. Водата трябва да заври и в нея се поставя зелената подправка. Разбърква се и веднага се сваля от котлона.Така оставяме течността да престои двадесетина минути, след това натискате магданоза с лъжица, за да си пусне соковете в отварата.Чаят се пие през целия ден, като трябва да се изпие дозата от един литър.

Отварата има диуретични свойства, премахва токсините от тялото, също бактериите и вредните вещества. Действа и като антиоксидант, защото се бори със свободните радикали в тялото и срещу различни сериозни болести.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.