Уникален еликсир за прочистване на белите дробове (Действа безотказно)

https://zdravno.net/narodna-medicina/unikalen-eliksir-za-prochistvane-na-belite-drobove-deystva-bezotkazno/126136 Zdravno.net
Уникален еликсир за прочистване на белите дробове  (Действа безотказно)

Белите дробове са важни за организма и за здравето ни

Те трябва да са чисти от токсини и замърсители. Съществува един познат от древността метод, с който трайно прочистваме тези важни органи. За целта са ни необходими джинджифил, куркума, мед и кромид лук.

За да приготвим вълшебното лекарство ни трябват литър вода, 400 грама кромид лук, по две малки лъжички куркума и джинджифил, както и 400 грама чист мед.

Как се приготвя еликсира, който чисти белите дробове?

Обелваме и нарязваме лука, като го поставяме в съд с вода.Слагаме на котлона да заври сместа.След това добавяме джинджифила и куркумата.

Добре е джинджифила да е от корен, а не на прах, защото може да загуби лечебните си качества.Така приготвената смес ври десетина минути, след което към нея добавяме меда.Ако искаме да е по-гъста, варим я по-продължително време.

Как се приема?

Приемат се по две супени лъжици сутрин, преди хранене, както и вечер, преди да си легнем да спим.

Знаем полезните качества на лука, меда и двете подправки. Те се борят срещу възпаленията, имат антибактериални, антисептични качества и прочистват кръвта.

Съставките в тези продукти по естествен начин прочистват и белите дробове.След приема на лекарството получаваме продължаваща няколко дни кашлица, която показва, че те се чистят.

Източник: Здраве.то

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.