Уникална!Тази маска за коса „побеждава“ плешивостта

https://zdravno.net/narodna-medicina/unikalnatazi-maska-za-kosa-pobezhdava-pleshivostta/117149 Zdravno.net
Уникална!Тази маска за коса „побеждава“ плешивостта

Тази уникална маска за коса връща здравината на косъма ни

Плешивостта при мъжете е голям проблем. Здравата коса също се среща рядко, заради химикалите, с които я третираме непрекъснато. Но тази чудна маска, съставена изцяло от природни продукти, „побеждава“ плешивостта.

Какви продукти са необходими за домашната маска?

Две големи лъжици шампоан,една голяма лъжица ябълчена киселина, същото количество рициново масло. И един жълтък от яйце.

Приготвя се по следния начин:

Жълтъкът от яйцето разбиваме в купа. След това прибавяме рициновото масло и ябълчената киселина, като разбъркваме непрекъснато. Накрая добавяме шампоана и балсама. Всичко разбъркваме до получаване на гъста каша.

Как се използва? Измиваме косата само с вода. След това нанасяме кашата върху нея и слагаме найлонова шапка. Оставяме да престои двадесетина минути. После измиваме много добре.

Домашната маска за коса използваме между две и три седмици. Резултатите са невероятни. Косъмът се заздравява, а на плешивите места ще започне да расте коса.

Маската е подходяща за плешиви хора, но може да се използва и профилактично. Дава по-голям обем и плътност на косата. Освен това прави косъма по-еластичен и подобрява цвета на косата.

Продуктът е истински рай за косата, възвръща блясъка, бори се срещу белите косми и прави косата неузнаваема.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.