Безкомпромисното качество на Miele идва в Техномаркет на СУПЕР цени без оскъпяване

https://zdravno.net/zdravni-novini/bezkompromisnoto-kachestvo-na-miele-idva-v-tehnomarket-na-super-ceni-bez-oskapyavane-6/131979 Zdravno.net
Безкомпромисното качество на Miele идва в Техномаркет на СУПЕР цени без оскъпяване

 

Енергоефективни и удобни помощници за твоето домакинство с огромни отстъпки!

 

Качеството е безкомпромисно, когато уредите в дома ти са Miele! Довери се на пералня и сушилня Miele от Техномаркет за безупречна грижа за твоите дрехи - енергоефективни и удобни помощници за домакинството! 

 

Изключителната сушилна машина MIELE TCA230WP, енергиен клас А++ само сега в Техномаркет идва по-евтина с минус 400 лв., на неустоима цена от 1,599.00 лв или за 49.30 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Тя е с капацитет 7 кг., разполага със система за ароматизиране FragranceDos, прецизно сушене на всички тъкани – PerfectDry и е почти безшумна.

 

Отличната пералня MIELE WCA 030 WCS идва с ценово предимство от минус 391 лв., на цена от 1,499.00 лв., или за 46.22 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Тя е с капацитет 7 кг., енергиен клас В, автоматични програми, отложен старт и качество, доказано във времето. 

 

Уредите на Miele се предлагат в Техномаркет с нула процента оскъпяване при покупка на равни месечни вноски и могат да се вземат с опция за плюс 3 години удължена гаранция, както и 5 години защита. 

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.