„Левросметка“ – решението за вашата евро сигурност

https://zdravno.net/zdravni-novini/levrosmetka-reshenieto-za-vashata-evro-sigurnost-7/135008 Zdravno.net
„Левросметка“ – решението за вашата евро сигурност

 

Темата за въвеждането на еврото превзема все повече общественото пространство. 

Всички сме в очакване скоро да бъде обявена точната дата за влизането на България в еврозоната и приемането на новата валута. Най-доброто, което можем да направим като граждани и представители на различни бизнеси и организации, е да се информираме добре какво ни очаква и да предприемем необходимите действия, които да ни осигурят спокойствие и  предвидимост.

 

Имате пари в брой и се чудите какво да правите

И така, знаете, че левовете ще престанат да бъдат законно платежно средство и трябва да ги превърнете в евро, но това ще стане без такса едва от датата на приемането на еврото в България. Ако искате още сега да се погрижите за обмяната на парите си в брой и да сте подготвени, от Българо-американска кредитна банка ви предлагат  подходящо решение.

 

В унисон със своята стратегия на постоянна грижа за клиентите си,  БАКБ стартира предлагането на нов продукт, с което улеснява българските граждани в прехода към новата валута, като гарантира сигурност, спокойствие, лесна обмяна на валута и доходност върху спестяванията им в евро. „Левросметка“ е една уникална възможност, с която едновременно ще внесете своите левове на сигурно място, ще ги превърнете в евро по фиксинг на БНБ в избран от вас момент, а в дългосрочен план ще получите добра  доходност по разплащателната си сметка в евро.

 

Предимства на „Левросметка“ – предложението на БАКБ

 

„Левросметка“ е бързо, модерно и умно решение за вашите пари в брой. С нея влизате в еврозоната още преди официалното въвеждане на еврото. Тя е  без такси за откриване, за внасяне на пари в брой и фиксиран курс за смяна от лева към евро.  Така всеки клиент, който няма активна разплащателна сметка в БАКБ може да си открие сметката в лева и да превалутира спестяванията си в евро по фиксинга на БНБ  без такса, независимо дали това става през дистанционен канал или в офис на банката.. Евровата сметка е с конкурентни лихвени нива и не е обвързана с конкретни срокове, което осигурява свобода за средствата ви и предвидимост за вашите разходи и приходи. Можете да откриете и захраните „Левросметка“ във всеки клон на БАКБ. Вие сами определяте какви суми да внасяте, колко пъти и кога, без никакви ограничения за минимална сума и напълно безплатно през промоционалния период, който продължава до края на 2024 г.

 

По ваше желание, към разплащателната сметка можете да заявите и дебитна карта. Внасяте левове, превръщате ги в евро и печелите. Нещо повече: можете постоянно да увеличавате своята доходност, като прехвърляте суми от левовата си сметка към тази в евро, когато решите.


Повече информация за „Левросметка“ можете да намерите на http://www.bacb.bg, както и във всеки офис от клоновата мрежа на банката.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.