Лятото идва в Техномаркет с неустоими предложения на СУПЕР цени

https://zdravno.net/zdravni-novini/lyatoto-idva-v-tehnomarket-s-neustoimi-predlozheniya-na-super-ceni-6/135352 Zdravno.net
Лятото идва в Техномаркет с неустоими предложения на СУПЕР цени

 

Виж новата дигитална брошура на Техномаркет с 20% повече оферти - винаги подръка за лесно, бързо и удобно пазаруване! 

 

Възползвай се сега от изключителната възможност да се сдобиеш с функционалните и качествени домакински уреди за готвене и почистване на GORENJE, които се предлагат с примамливи отстъпки само в търговската верига.

 

Символите на лятото са футбол, бира, почивка сред природата и вкусен пикник с шишчета, кюфтета и пържоли. За по-сладко преглъщане на футболните страсти на помощ идва грилът GORENJE GCG2100S, който се предлага с цели 64,99 лв. отстъпка - само за 175 лв. Той разполага с две незалепващи плочи и мощност 2100 W, както и 7 програми за приготвяне на още повече вкусотии. Уредът е перфектен за използване у дома на балкона и дори в кухнята заради компактния си естетичен дизайн.

 

Феновете на здравословното и вкусно хапване пък ще могат да гледат мачовете, боцкайки хрупкави картофки, приготвени в AIR FRYER GORENJE AF1409DW, който идва в Техномаркет с почти двойна отстъпка на апетитна цена от 98,90 лв. Мощността му е 1400 W, а капацитетът цели 3,5 л. Оборудван е с 9 програми и температурен спектър от 60 до 200 градуса, LED дисплей и автоматично изключване.

Ако до футболното дерби остават броени минути и нямате време за готвене, на помощ идва микровълновата фурна GORENJE MO17E1S, където за нула време ще си изпечете сандвич и ще претоплите вкусотиите от хладилника, само за 125 лв. в магазините на Техномаркет. Тя има вместимост -7 литра, стъклена чиния с диаметър 24,5 см., програма за самопочистване AQUA CLEAN и ляво затваряне.

 

Прахосмукачката GORENJE SVC216GFW пък ще Ви осигури чист дом, с който да впечатлите своите гости само за 249 лв. Тя е вертикална, безкабелна, с време за зареждане 6 часа и автономна работа за цели 60 минути, с ниско ниво на шум от 74.1dB. 

 

Надеждната класическа прахосмукачка GORENJE VCEA01GACBUCY също се предлага за 129 лв. в търговската верига, и разполага със 700W мощност, двоен НЕРА филтър, енергиен клас А при почистване на твърди настилки и клас C при почистване на килими. Снабдена е с 3 допълнителни приставки, телескопична алуминиева тръба, контейнер 3,3 л. и дължина на кабела до 7 м.

 

Какво би било футболното лято без телевизор с голям екран, на който да се насладиш на любимата игра? Смарт телевизорът на HISENSE 55U6KQ MINI LED QLED SMART TV се предлага в Техномаркет на специална футболна цена от 849.00 лв., или за 26.18 лв./месец при изплащане с 48 вноски. Снабден е с 55-инчов 3840X2160 MINI LED QLED дисплей и функции OS VIDDA, Direct Full Array, цифров тунер DVB-T/T2/C/S, HLG и Quantum Dot технология, както и Airplay 2 поддръжка.

 

За малките удоволствия от живота пък се е погрижил брандът ROHNSON с верни помощници в кухнята на повече от добри цени. 

 

Еспресо кафемашината ROHNSON R-990 идва в твоя дом на цена от 149 лв., с двоен S/S филтър за перфектен крем, дюза за капучино, система за защита от прегряване и свръх налягане, както и енергоспестяваща ERP система.

 

Шейкърът ROHNSON R-4410 ще помогне без усилия да приготвите перфектното фрапе у дома или пък вкусен протеинов шейк за фитнес маниаците. Той разполага с чаша от неръждаема стомана с обем 500 мл., избор от ниска или турбо скорост и ниво на шум от 75 DB.

 

Фритюрникът ROHNSON R-281 се предлага за 88,90 лв. и е оборудван с иноксов корпус с ненагряващи се дръжки, емайлиран и подвижен вътрешен съд, вместимост 3 л. и мощност 2000 W, прозорец на капака за по-удобно пържене и филтър за мазнината, а уредът е напълно разглобяем.

Електрическата скара ROHNSON R-2525 е най-добрият помощник на футболните фенове и техните съпруги, тъй като за кратко време върху нея могат да бъдат изпечени вкусни палачинки, пресни зеленчуци или да се затоплят предварително приготвени ястия. Само в Техномаркет уредът идва за 118 лв. и разполага с мощност от 2200W, сваляща се плоча с незалепващо покритие, лесна за почистване подвижна тавичка за оттичане на мазнината, регулиране на температурата от 140 до 230 градуса и ненагряващи се дръжки.

 

Тежката артилерия в Техномаркет идва с уредите на Samsung, които гарантирано правят живота по-лесен и приятен.

 

Перлата в короната на бранда е хладилникът Samsung Family Hub с вградена AI Vision Inside камера, с която виждаш от смартфона си по всяко време кои продукти са налични и кои са на свършване! Той е издържан в модерния черен цвят и е с впечатляващи размери 183.0/91.2/72.3 см. и общ обем от 636 л. като хладилната част побира 386 л., а фризерната - 250 л. Оборудван е с NО FROST система, елегантен дисплей, LED осветление, дигитален инверторен компресор, диспенсър за вода и лед и връзка с водопровода. Снабден е с функция аларма за отворена врата, режим SmartThings AI Energy, обем на замразяване 12 кг./24 ч. и ниско ниво на шум. Високотехнологичното чудо идва в дома Ви благодарение на Техномаркет на охлаждаща цена от 4,999.00 лв., или за 154.14 лв./месец на изплащане с 48 вноски.

 

Комбинираният хладилник SAMSUNG RB34C652EB1/EF пък се предлага в търговската верига на цена от 1,199.00 лв., или за 36.97 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Обемът на хладилната част е 227 л., а на фризера - 114 л. Разполага с NО FROST система, инверторен компресор, диспансер за вода, технология All-Around Cooling и SpaceMax™, както и функциите Power Cool, Power Freeze и Humidity Fresh. Обемът му за замразяване е 8 кг./24 ч., а времето за съхранение при спиране на тока - 9 часа. 

 

Пералнята SAMSUNG WW90CGC04DABLE само сега в Техномаркет струва 949.00 лв., или за 29.26 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Тя е с енергиен клас А, 14 програми, капацитет за пране 9 кг. и е оборудвана с технологиите Eco Bubble™ и Bubble Soak за накисване в мехурчета, както и предпране, StayClean Drawer и Quick Wash 15’.

 

Пералнята SAMSUNG WW11DG5B25AELE пристига със 160 лв. отстъпка на цена от 999.00 лв. или за 30.80 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Тя е с енергиен клас А, капацитет на пране 11 кг., 14 програми, отложен старт, инверторен мотор, както и технологиите AI Control, AI Ecobubble™, QuickDrive, Auto Dispense, Bubble Soak, Drum Clean+ и Hygiene Steam, заедно с ниско ниво на шум при центрофугиране и защита от деца.

 

Неустоими предложения на СУПЕР цени в новата дигитална брошура на Техномаркет! Възползвайте се сега!

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.