Мечтаеш за ново изживяване? Влез в Galaxy вселената с новите Samsung Galaxy Z Flip 6 и Fold 6

https://zdravno.net/zdravni-novini/mechtaesh-za-novo-izzhivyavane-vlez-v-galaxy-vselenata-s-novite-samsung-galaxy-z-flip-6-i-fold-6-6/141991 Zdravno.net
Мечтаеш за ново изживяване? Влез в Galaxy вселената с новите Samsung Galaxy Z Flip 6 и Fold 6

Възползвай се от изгодната опция за изплащане с 0% лихва на 36 месечни вноски! А ако няма какво да правиш със стария си смартфон, можеш да се запознаеш с новата услуга в Техномаркет – „Върни стар, Вземи нов“. 

 

Телефоните на Samsung Galaxy Z Flip 6 и Fold 6 се предлагат във вариант 250 GB, 512GB, както и 1 TB. Сред екстрите, които предлагат, са DUAL NANO SIM+ eSIM, мощен процесор и висока резолюция.

С представянето на новата серия Galaxy Z, Samsung отваря следващата глава на Galaxy AI, като използва неговия най-гъвкав и подвижен форм фактор, идеално проектиран да позволи набор от уникални мобилни изживявания. Независимо дали използвате големия екран на Galaxy Z Fold, FlexWindow на Galaxy Z Flip или се възползвате максимално от емблематичния FlexMode, Galaxy Z Fold6 и Flip6 ще предоставят повече възможности за максимизиране на възможностите на AI. Създаден върху основата на историята на Samsung за иновации във форм фактора, Galaxy AI използва мощно, интелигентно и издръжливо сгъваемо изживяване, за да ускори нова ера на комуникация, продуктивност и креативност.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.