Пробив: Учени откриха тайната за вечната младост!

https://zdravno.net/zdravni-novini/probiv-ucheni-otkriha-taynata-za-vechnata-mladost/110685 Zdravno.net
Пробив: Учени откриха тайната за вечната младост!

Векове наред учени, шамани, магьосници са търсили формулата за вечната младост

И вече са направили пробив в тази посока.И отговорът на милиони хора по света е кръглите червеи, нематодите.Тези създания могат да спрат да стареят, също така да гладуват дълъг период от време, което увеличава в пъти продължителността на техния живот.

Това сензационно откритие направили американски учени. Те открили, че щом спре притока на храна към клетките на тези същества, те не умирали.А продължавали да се движат. Но изпадали в такова състояние, че продължавали да живеят и  то без да стареят.

И след като червеят получи храна, клетките му заработват на пълни обороти.Затова учените изучават живота на кръглите червеи, за да открият формулата за вечната младост. И да създадат такива медикаменти, чрез които да контролират физиологичните процеси у хората, но без да ги подлагат на продължително гладуване.

Досега са правени опити с други животни, като маймуни,мухи, както и с други насекоми, за да се открие формулата за желаната вечна младост.Любопитното в развитието на кръглите червеи е, че в естествена им среда често им се случва да гладуват, както и да преяждат.При гладуване телата им не спират да се развиват, като обаче и не остаряват. Именно в тяхното развитие се крие тайната за вечната младост, убедени са експертите.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.