С Техномаркет сърфираш в мрежата безгрижно, с нов лаптоп и допълнителна гаранция

В неустоимата оферта са включени марките Apple и Lenovo

https://zdravno.net/zdravni-novini/s-tehnomarket-sarfirash-v-mrezhata-bezgrizhno-s-nov-laptop-i-dopalnitelna-garanciya-6/131973 Zdravno.net
С Техномаркет сърфираш в мрежата безгрижно, с нов лаптоп и допълнителна гаранция

В неустоимата оферта са включени марките Apple и Lenovo

Новият лаптоп вече не е на една ръка разстояние и може да бъде твой на изплащане, БЕЗ оскъпяване, и с допълнителна гаранция. С програмата Техномаркет+ това може да се случи във всеки магазин от търговската верига, или онлайн, на www.technomarket.bg, при още по-изгодни условия.

В неустоимата оферта са включени марките Apple и Lenovo. A за да ги имаш още по-защитени е необходимо само да сключиш договор за потребителски кредит с „Ти Би Ай Банк“ ЕАД, както и договор със „ЗК Уника“ АД за застрахователна програма. А най-добрата новина е, че при закупуване от онлайн магазина www.technomarket.bg на участващ продукт на изплащане + гаранция, не се изисква първоначална вноска и така грижата в Техномаркет е още по-изгодна.

 

Ако пожелаеш да имаш изключителния APPLE MACBOOK MBA 13.3 MGN63ZE/A SPG на изплащане, без оскъпяване, за срок от 36 (тридесет и шест) месеца и включена гаранция Тechno care plus, общата цена на продукта, плюс гаранцията, ще бъде 2 207 лв., а при получаването му на каса ще трябва да заплатиш първата вноска от 61,31 лв. 

 

Така ще имаш нов, елегантен и бърз лаптоп, плюс спокойствието, че Техномаркет мисли за всичко останало.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.