Само в Техномаркет – гледаш любимите си филми без да се притесняваш за нищо

С Тechno care plus имаш и допълнителна гаранция

https://zdravno.net/zdravni-novini/samo-v-tehnomarket-gledash-lyubimite-si-filmi-bez-da-se-pritesnyavash-za-nishto-6/131972 Zdravno.net
Само в Техномаркет – гледаш любимите си филми без да се притесняваш за нищо

С Тechno care plus имаш и допълнителна гаранция

Възможно ли е да имаш телевизор с топ качество, закупен с нула процента лихва и на всичко отгоре - с допълнителна гаранция? В Техномаркет и най-смелите мечти се сбъдват с новата оферта за покупка на равни месечни вноски с Тechno care plus.

 

Благодарение на изгодната промоция, потребителите могат да се сдобият с умни телевизори на SAMSUNG от модификациите QE-65QN90C, QE-65S95C и QE-77S95C OLED SMART TV, както и LG OLED65C31LA OLED SMART TV.

Всеки потребител има възможност да се възползва от предложението за закупуване “На изплащане“, без оскъпяване, за определен срок и включена допълнителна защита или гаранция. Необходимо е само сключване на договор за потребителски кредит с „Ти Би Ай Банк“ ЕАД за 36 месеца и договор със „ЗК Уника“ АД за застрахователна програма. А най-добрата новина е, че при закупуване от онлайн магазина www.technomarket.bg на участващ продукт на изплащане + гаранция, не се изисква първоначална вноска и така грижата в Техномаркет е още по-изгодна.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.