Schwarz групата дарява 1 милион евро спешна помощ за Турция и Сирия

https://zdravno.net/zdravni-novini/schwarz-grupata-daryava-1-milion-evro-speshna-pomosht-za-turciya-i-siriya-3/52095 Zdravno.net
Schwarz групата дарява 1 милион евро спешна помощ за Турция и Сирия

Schwarz групата, част от която са Kaufland България и Лидл България, дарява един милион евро спешна помощ за жертвите на земетресението в  Турция и Сирия.

 

За да се гарантира, че помощта ще достигне до пострадалите възможно най-бързо, съвместното дарение ще бъде изпратено до службите за помощ при бедствия на Германския червен кръст. С тези средства хуманитарните работници в района на бедствието ще могат да осигурят необходимата помощ на място.

 

Много служители на Schwarz групата имат роднини в този регион. Нашите мисли са с тях и с жертвите на бедствието.

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 115 магазина в 51 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.