Техномаркет гарантира блестяща визия с новата колекция Remington One

https://zdravno.net/zdravni-novini/tehnomarket-garantira-blestyashta-viziya-s-novata-kolekciya-remington-one-3/131967 Zdravno.net
Техномаркет гарантира блестяща визия с новата колекция Remington One

Със страхотните продукти за подстригване, стилизиране и оформяне у дома ще спестиш ненужни разходи и ще създадеш своя уникален стил!

 

Техномаркет поднася една изключителна колекция от висококачествени уреди за домашно стилизиране, оформяне и подстригване на косата в серията Remington One, която в новата брошура идва с изключително атрактивни цени.

 

Безспорен фаворит при дамите е пресата за коса REMINGTON S6077 ONE. Тя идва с усъвършенствано керамично покритие с антистатични турмалин и по-дълги, 110 мм. нагряващи се плочи, както и кръгъл, 32 мм. нагряващ се цилиндър за къдрене. Тя разполага с дигитален температурен контрол с пет настройки и автоматично защитно изключване. Специално в месеца на жената, Техномаркет предлага тази изключителна преса на атрактивната цена от 135.00 лв.

За бляскава и отлично изкушена коса, решението е сешоарът REMINGTON D6077 ONE, който е с мощност от 2000W, три топлинни и две скоростни настройки, студена струя за повече блясък и форма, както и два дифузера - за нежно изсушаване и за оформяне на къдрици. В Техномаркет този перфектен сешоар се предлага за 105 лв., само в новата брошура на веригата.

 

Господата също не са забравени от любимата на потребителите търговска верига. Специално за тях са двата перфектни тримера - REMINGTON PG760 ONE и REMINGTON PG780 ONE, с които ще оформят максимално прецизно брадата, косата и тялото си. Само в Техномаркет те могат да бъдат закупени на промоционални цени от съответно 115 и 155 лв.

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.