Техномаркет пази твоя телефон, за да говориш дълго и с наслада

Вземи сега смартфон + защита на изплащане с 0% лихва за 36 месеца!

https://zdravno.net/zdravni-novini/tehnomarket-pazi-tvoya-telefon-za-da-govorish-dalgo-i-s-naslada-6/131976 Zdravno.net
Техномаркет пази твоя телефон, за да говориш дълго и с наслада

Вземи сега смартфон + защита на изплащане с 0% лихва за 36 месеца!

Какъв по-голям ужас от това да изпуснеш новия си телефон, да му се напука дисплея и връзката да прекъсне? С Техномаркет тревогите изчезват, защото любимата търговска верига защитава мобилното ти устройство с новата програма Тechno care plus.

Сега всеки клиент има възможност се възползва от предложението на магазини Техномаркет или онлайн магазина www.technomarket.bg, в периода на кампанията като закупи телефон „На изплащане“, без оскъпяване срок и включена допълнителна защита или гаранция.

В неустоимата оферта са включени марките Apple, Samsung и Xiaomi, а за да ги имаш още по-защитени е необходимо само да сключиш договор за потребителски кредит с „Ти Би Ай Банк“ ЕАД, както и договор със „ЗК Уника“ АД за застрахователна програма. А най-добрата новина е, че при закупуване от онлайн магазина www.technomarket.bg на участващ продукт на изплащане + гаранция, не се изисква първоначална вноска и така грижата в Техномаркет е още по-изгодна.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.