90-годишния дядо Добри: С този домашен лек се отървах завинаги от хипертонията!

https://zdravno.net/bolesti/90-godishniya-dyado-dobri-s-tozi-domashen-lek-se-otarvah-zavinagi-ot-hipertoniyata/133005 Zdravno.net
90-годишния дядо Добри: С този домашен лек се отървах завинаги от хипертонията!

Този домашен еликсир дядо Добри от Костенец казва на всеки, който иска да се излекува от високото кръвно налягане

Лекарството се пие четири месеца и хипертонията остава в миналото. То е евтино и лесно се приготвя.Ето как се прави рецептата.

За нея са необходими пет чаени лъжички борови игли, две чаени лъжички люспи от лук и две малки лъжички плодове от шипка. Всичко това се слага в литър вода и се оставя да заври. Когато заври се оставя да престои още десетина минути на изключен котлон и се маха от него.

След това се прецежда. Отварата не се пие по специален режим, но е добре да се приема преди хранене, защото ефекта е по-голям.

Количеството стига за два дни. След като се изпие се прави нова доза, за още два дни. Приемът се извършва за четири месеца.

Освен че намалява кръвното, отварата действа като щит на сърцето. Понеже високото кръвно налягане може да причини инфаркт. С това лекарство този риск вече не съществува. Препоръчва се на всички хора, които имат болна сърдечно-съдова система.

Всяка година високото кръвно налягане отнема живота на над девет милиона души.То причинява също инсулти, инфаркти, сърдечна недостатъчност, както и внезапна сърдечна смърт.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.