Лекар: С този витамин гарантирано отслабвате!

https://zdravno.net/bolesti/lekar-s-tozi-vitamin-garantirano-otslabvate/135140 Zdravno.net
Лекар: С този витамин гарантирано отслабвате!

Без да получаваме достатъчно хранителни вещества и витамини е невъзможно да отслабнем

Повечето от тях получаваме с храната, но има някои, които може да набавим само с лекарства. Руският диетолог д-р Олга Веселова споделя от кои хранителни вещества се нуждаем, за да отслабнем.

Това твърдят лекарите и съветват да приемаме един витамин, който гарантира сваля килограми. Това е витамин Д, който трябва да се приема редовно сутрин.

За да се радваме на стройна фигура, трябва да приемаме още йод, омега 3-мастни киселини и магнезий. Йодът също трябва да се приема само сутрин, като активира отслабването.Омега-3 премахва излишните мазнини и трябва да се пие по два пъти на ден.И то винаги с храна.

Както дефицитът, така и излишъкът на витамини действа зле на организма. При прекомерна употреба се появява раздразнение, чуплива коса и нокти, превъзбуда,нервно изтощение, както и стомашно-чревни разстройства.Също може да получите нарушения на сърдечния мускул, гадене, хормонален дисбаланс.

Витамин Д или, познат като „слънчевия витамин“, може да се синтезира от тялото, ако кожата е изложена на слънчево греене.

Витаминът повишава имунитета, намалява риска от рак, участва в работата на храносмилателната и кръвоносната системи, предпазва от депресия. Витамин Д също така помага да се усвояват минералите калций,магнезий и фосфор.

Източник: Актуално.ком, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.