Лесно и бързо: Краставици чисти тъмни кръгове и бръчки

https://zdravno.net/bolesti/lesno-i-barzo-krastavici-chisti-tamni-kragove-i-brachki/113059 Zdravno.net
Лесно и бързо: Краставици чисти тъмни кръгове и бръчки

Ужасявате се от тъмни кръгове, торбички и бръчки

Има лек и то с домашни средство да се избавите от тях.Може да озарите лицето си и да се избавите от бръчките и тъмните кръгове, също така да подобрите състоянието на кожата си. Това може да се случи с този хит в нета, любими  на холивудските звезди.

Но кожата се освежава и заблестява само със замразена краставица.Защото зеленчукът съдържа много вода и полезни вещества, които отдавна са известни като почистващи средства за лицето и е освежител.

Как да се използва?Свежата краставица трябва да се нареже на тънки парчета, като предварително сме я измили. Без да белите кората й и я поставете във фризера. Ако нямате такъв, поставете я в хладилника за час или два.

Сутрин масажирайте зеленчука по лицето си за минута, като не го задържате дълго на едно и също място. Процедурата действа освежаващо на кожата на лицето. Масажът със замразена краставица избелва лицето и заличава белезите. Освен торбичките под очите и тъмните кръгове стават по-малко забележими. Другият ефект на тази процедура е, че забава стареенето на кожата на лицето.

Заради ниската температура може да получите зачервяване на кожата, но това бързо ще премине.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.