Как да смъкнем 10 години от себе си? Без ботокс, само с този чай

https://zdravno.net/dieti/kak-da-smaknem-10-godini-ot-sebe-si-bez-botoks-samo-s-tozi-chay/127899 Zdravno.net
Как да смъкнем 10 години от себе си? Без ботокс, само с този чай

Всеки иска да изглежда млад и свеж

Всеки, достигнал една определена възраст, иска да спре хода на времето.Но колкото по-голямо е числото на годините, толкова по-трудно се връща назад времето. Все пак има една напитка, с чиято употреба връщате 10-15 години от възрастта си, твърдят руски учени.

Ако хората пият по 2-3 чаши на ден от този чай, те наистина „замразяват“ възрастта си, категорични са и диетолозите.

За да забавите стареенето трябва да водите здравословен начин на живот, да спортувате, да се движите повече, да пиете повече вода, както и зелен чай.

Тази гореща напитка, без ароматни добавки, притежава много полезни качества. Този чай нормализира работата на стомаха, укрепва имунната система и ни помага да отслабнем.

Благодарение на зеления чай бръчките се изглаждат, състоянието на косата и на ноктите се подобряват, кожата на лицето става в пъти по-еластична.

Пример за това са китайците и японците, които не спират да консумират зелен чай. Те изграждат свежи и млади почти до края на дните си, без мастни тъкани и са активни до дълбоки старини.

Важното е да не добаняте захар или други сладки неща към чая си, да не хапвате сладкиши или тестени изделия по врече на пиенето му и да не го варите дълго време, е съветът на спецовете.Зеленият чай, в добавка, неутрализира лошата миризма в устата.

Източник: Здраве.то

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.