Азиатски трик 424 за кадифена кожа: За нула време прави лицето нежно и гладко!

https://zdravno.net/narodna-medicina/aziatski-trik-424-za-kadifena-kozha-za-nula-vreme-pravi-liceto-nezhno-i-gladko/48677 Zdravno.net
Азиатски трик 424 за кадифена кожа: За нула време прави лицето нежно и гладко!

Азиатски трик 424 прави кожата нежна и кадифена!

  Азиатките полагат старателни грижи за външния си вид. И никога не забравят за цялостното почистване, тонизиране, овлажняване и защита на лицето си от слънчевите лъчи. [caption id="attachment_5874" align="alignright" width="365"]азиатски трик Азиатски трик прави кожата нежна и гладка, сн. Фейсбук[/caption] В резултат момичетата от Азия имат светла, без пигментация и овлажнена кожа, на която мнозина завиждат. Те използват техниката 424 е нов начин на измиване на лицето. За нея ви е необпходимо само 10 минути и малко търпение. Но с този изпитан трик получавате дълбоко почистване на кожата и премахване на черните точки по лицето. Първата стъпка, за която са необходими 4 минути е масаж на лицето с хидрофилно масло. нанася се малко количество масло върху сухите ни длани и директно се масажира сухо лице, може и направо върху грима. Лекият масаж на лицето продължава 4 минути. Така не само се разтваря мръсотията и грима, но и се ускорява кръвообръщението и се подобрява тена на лицето, пише здраве.то. Следващата стъпка е измиване на лицето с пяна. Процедурата отнема 2 минути. Нанася се върху лицето и се прави нежен масаж. Пяната премахва остатъчните масла и допълнително чисти кожата. Последният етап трае 4 минути. Първоначално, за две минути се плиска лицето с топла вода, а следващите 2-със студена. Това контрастно измиване на кожата действа перфектно на кожата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.