Д-р Гайдурков: Тази бабина рецепта ни защитава от грипа!

https://zdravno.net/narodna-medicina/d-r-gaydurkov-tazi-babina-recepta-ni-zashtitava-ot-gripa/123327 Zdravno.net
Д-р Гайдурков: Тази бабина рецепта ни защитава от грипа!

Д-р Георги Гайдурков е лекар, но и нутриоцист

Той лекува само с промяна в начина на хранене.Работил  е в здравни заведения във Враца и София.За себе си специалистът казва, че не е лечител, а практукува строга научна медицина.

В сезонът на грипа и на вирусите той дава ценни съвети в мрежата как да се предпазим от инфекции.В своите препоръки той се опира на народната медицина, на това, с което са лекували нашите баби и предци.

По думите на д-р Гайдурков в организма ни непрекъснато живеят между два по пет килограма бактерии.Те са нашите „вътрешни съквартиранти“, които ни пазят от зарази, инфекции и се грижат за нашето здраве.

Деветдесет на сто от имунитета на човека се намира в корема или в стомаха. Слабото място на човека белите дробове ли са, тогава вирусът ги „атакува“.

Щом слабото място е коремът, тогава той отива там. В някои случаи вирусът поразява ушите, защото това е слабото звено в нашия организъм.

Мнозина си задават въпроса как да се предпазим от настинки и от грипа, когато те са навсякъде около нас. И д-р Гайдурков дава отговор на този въпрос.

Той споделя една проста рецепта, с която в миналото са ни лекували нашите баби. Тя  е елементарна, чай с конфитюр.“Тази бабина тайна действа безотказно“, препоръчва специалистът.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.